Ga jij als Microsoft engineer aan de slag met projecten op het gebied van complexe IT Infrastructuur?

Als Microsoft engineer ga je bij onze klant, met het hoofdkantoor in Nieuwegein, aan de slag waar je een adviserende en analyserende rol zult hebben. Met jouw kennis implementeer je Microsoft producten a.h.v. een technisch ontwerp. Jij weet waar je het over hebt en daardoor ben jij de spil tussen het bedrijf en de klant. Op jou kunnen ze rekenen.

Doel van de functie:

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring met Microsoft producten, bezig met of een afgerond MCSE certificering. Ben je een pro in troubleshooting, dan kunnen wij een uitdagende positie bieden bij een stabiel groeiend bedrijf. Hier staat jouw groeipad uiteraard ook centraal.
Naast dat jij komt te werken in een enthousiast dynamisch team, krijg je ook een leaseauto, 26 vakantiedagen, ruime opleidingsmogelijkheden en heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jij als professional neemt mee:

• Minimaal een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring met Microsoft producten;
• Bezig met of een afgerond MCSE-certificering;
• Kennis en ervaring met minimaal een van de volgende producten: MS AD, ADFS, Windows 2012, Exchange, Office365, Azure of PowerShell, Cisco, VMWare, NetApp;
• Kennis en ervaring met troubleshooten;
• Geen 9 tot 5 mentaliteit;
• Rijbewijs B;
• En uiteraard ben je van nature nieuwsgierig over alle weetjes in de IT en blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en je vakgebied.

Ben jij diegene die enthousiast is geworden? Dan kijken wij er naar uit om kennis met je te maken.

Arbeidsvoorwaarden:
Wil jij werken in enthousiast dynamisch team, in een projectenorganisatie waar men uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, zoals onder andere een lease-auto, 26 vakantiedagen, ruime opleidingsmogelijkheden, eventueel thuiswerken?

Solliciteren of meer informatie?
Stuur ons uw gegevens via onze mail: info@Suc6Banen.nl of
laat hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op: