Wegens de sterke groei van onze klant, een full service internetbureau in de omgeving van Ede, zijn wij voor het marketingteam op zoek naar 2 collega’s:

Online Marketeer en een Content Marketeer

Heb jij ervaring op het gebied van contentmarketing, social media marketing, online advertising en/of SEO? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wat ga je doen:

Zowel het bedenken, opzetten en analyseren van onlinecampagnes als het actief meedenken over websiteoptimalisatie en het begeleiden van diverse onlineprojecten en sales, behoren tot jouw dagelijkse werkzaamheden.

Het team van designers, developers & online marketeers helpt klanten om hun online aanwezigheid en vindbaarheid te verbeteren.

De marketingafdeling bestaat uit vier online marketeers met elk hun eigen specialisatie. Of de klanten nu een vraagstuk hebben over advertising, websiteteksten of SEO, dankzij hun brede kennis en kunde van online marketing, kunnen zij onze klanten bedienen met online marketingactiviteiten in de breedste zin van het woord. Omdat ze dagelijks in contact zijn met (potentiële) klanten en zij vaak als aanspreekpunt fungeren, zal projectmanagement en sales ook tot jouw takenpakket behoren.

Deze activiteiten voeren ze op wekelijkse en incidentele basis uit voor diverse merken. De verschillende branches waarin deze bedrijven opereren, brengen allen hun eigen uitdagingen mee. Aan jouw de taak om deze uitdagingen in kaart te brengen en hier proactief op te reageren met een online marketingaanpak.

Als marketingafdeling willen zij de meest bruisende afdeling van het bedrijf zijn, zowel intern als naar buiten. Er heerst een gezellige en open sfeer op de afdeling met een vrijdagmiddagborrel.

Wat breng je mee:

  • Je hebt een MBO/HBO diploma richting communicatie en/of marketing;
  • Je hebt ervaring in een marketing rol, bij voorkeur minimaal 2-3 jaar;
  • Je hebt ervaring met content/SEO, social media of online advertising, bij voorkeur aan bureauzijde;
  • Je beheerst vloeiend Nederlands en Engels;
  • Je bent een gezellige enthousiaste collega, proactief en creatief;
  • Je weet alles van de nieuwste ontwikkelingen binnen de online marketing;
  • Ervaring met Google Adwords & Google Analytics is een grote pré.

Arbeidsvoorwaarden:

De vacatures van Online Marketeer en Content Marketeer zijn vaste banen en direct indienst bij de werkgever. Salarisindicatie € 2.300,– / € 2.600,– bruto per maand. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, flexibele werktijden. Salaris is afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding.

Zie jij genoeg aansluitingen en wil jij werken in een gezellig, dynamisch en jong-team, waar een prettige sfeer en cultuur heerst? Dan zien wij met veel plezier je sollicitatie tegemoet.

Solliciteren of meer informatie?
Stuur ons uw gegevens via onze mail: info@Suc6Banen.nl of laat hier uw gegevens achter:

Reactie vacature