Voor een klant in Arnhem zoeken wij een netwerk engineer / beheerder die het een uitdaging vind om de datacommunicatie infrastructuur up to date te houden, zodat alle gebruikers wereldwijd er probleemloos mee kunnen werken.

Wat ga je doen:

Je komt te werken in een team van infrastructuurspecialisten die er samen voor zorgen dat dit internationale bedrijf vlekkeloos kan communiceren. Uitdagende job voor een infrastructuur engineer of beheerder bij een internationale organisatie (meer dan 50 landen). Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, beheer en de continuïteit van de datacommunicatie-infrastructuur (LAN/ WAN, firewalls, switches, routers etc.)

  • Zorgdragen voor het oplossen van verstoringen en de uitvoering van changes op de datacommunicatie elementen
  • Je zal als netwerk engineer ook deelnemen aan projecten en ideeën aandragen
  • Eventueel de ideeën presenteren (bijvoorbeeld met een powerpoint presentatie) en uitwerken samen met de architect. Mooie brede functie.

Wat breng je mee:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Actuele kennis van netwerktechnieken, -producten en -protocollen
  • Kennis van F5, Check-point, Cisco/Nexus, HAProxy, SDN, WAN, VPN, DNS, SSL certificaten
  • Bereid tot het verrichten van stand-by diensten
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden:

Internationale onderneming. Hoofdkantoor in Arnhem en vestigingen in circa 45 landen. No nonsens en hands on bedrijf. Het bedrijf is goed bereikbaar met het ov en er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Arbeidsvoorwaarden

De vacature van netwerk engineer te Arnhem is een fulltime vaste baan met een goed salaris (range 3000-5000) voor 32-40 uur per week. Reiskosten worden vergoed. Het bedrijf is goed te bereiken met het openbaar vervoer, maar er is ook voldoende parkeergelegenheid. Uitstekende pensioenregeling. Collectieve ziektekostenverzekering en AOV. Ruime hoeveelheid vakantiedagen 25, adv dagen 17,5, en de mogelijkheid om nog dagen bij te kopen. Goede werk/prive balans mogelijk. Ook is er een budget aanwezig zodat cursussen gevolgd kunnen worden indien gewenst. De stand by diensten zijn: 1 x in de 7 weken, waarbij je de ene keer eerste aanspreekpunt bent en de tweede keer als tweede aanspreekpunt. Prettig en informeel bedrijf.

 

Zie jij genoeg aansluitingen en wil jij werken in een toporganisatie? Dan zien wij met veel plezier je sollicitatie tegemoet.

Solliciteren of meer informatie?
Stuur ons uw gegevens via onze mail: info@Suc6Banen.nl of laat hier uw gegevens achter:

Reactie vacature